marți, 21 februarie 2012

Dominique, cînd te astîmperi?

Strauss-Kahn loveşte din nou, la punctul “G”

Recent, în scandalul provocat de Dominique Strauss-Kahn pe piaţa muncii la negru, au apărut noi elemente. Practicantele celei mai vechi meserii din lume l-au acuzat, indirect, pe patronul lor (împricinatul Strauss-Kahn) de tratament inuman, nerespectarea convenţiilor sindicale şi impunerea de ore suplimentare prost remunerate.

Olive Oyl, reprezentanta prostituatelor aflate sub tutela perfidului director FMI, spune ca atît ea, cît şi colegele sale, au fost momite cu promisiuni de comisioane si cu un program flexibil de lucru, care să permită şi o dezvoltare personală spirituală. Fapte neregăsite în munca dură, de sub patronul inuman.

Ann O’Rexia, una dintre cele mai faimoase prostituate aflate în slujba lui Strauss-Kahn spune că, din pricina stresului de la locul de muncă s-a îngrăşat cumplit, aspect pe care i-l impută patronului ei, care o siluieşte la norme irealizabile, cross selling şi mystery shopping. Nu e omeneşte ceea ce se întîmplă”, spune cu tristeţe irlandeza Ann O’Rexia.
Ca şi cînd dosarele existente nu ar fi suficiente, un nou scandal sexual a izbucnit, avîndu-l în centru tot pe Dominique Strauss-Kahn. Aflat în ultimul week-end în Parcul Disneyland Paris, Strauss-Kahn a reuşit, fără mult efort să se plaseze din nou în centrul atenţiei, prin tentative multiple  şi repetate de viol asupra doamnei Minerva "Minnie" Mouse, concubina oficială a celebrului Mickey Mouse.
“Eram împreună cu Daisy Duck (iubita lui Donald – n.r.) şi ne pregăteam să semnăm cîteva autografe – ceea ce face parte din fişa postului”,

îşi aminteşte cu dezgust amar Minnie Mouse. “De-o data am simţit două labe puternice care mi-au înşfăcat gamba şi o vagă mişcare pubiană în zona gleznei. Am crezut că este Pluto sau Goofy şi am încercat cîteva tactici de dribbling de fotbal. Ţipătul de spaimă al prietenei mele, Daisy, precum şi încrîncenarea cu care nu se dădea dus m-au făcut să realizez că se întîmplă, de fapt, ceva îngrozitor”. 

“Într-adevăr, a fost îngrozitor, un spectacol terefiant”, spune cu lacrimi în ochi Daisy Duck.