duminică, 6 decembrie 2009

GEOANĂ SALUTĂ NOAPTEA DEMOCRAŢIEI

Nici n-a apucat să clocotească bine mămăliga sondajelor, că struţocămila-cu-anus-contra-naturii, împiciorongată ca o omidă, pe picioare ce put diferit, a dat în clocot juisînd de bucurie politicoidă. Realitatea şi Antenele mi-au amintit de filmele nemţeşti din anii '70, cu fantasticele depăşiri de plan la felaţie, Ja - ja - ja - schnell - schnell - ja!, prezentatorii cu ochii limpezi privind a tehnică bucurie lentila camerei, pînă la ejacularea social-democrată în direct (şi-ncă-un pic dup'aia...)
“Împreuna am învins! E o noapte frumoasă pentru democraţia românească!”, a zbierat, senin (şi cretin) Mircea Geoană, candidatul PSD la preşedinţia României, la aflarea primelor cifre de la exit-poll. Carelevasăzică, gura păcătosului adevăr grăieşte: noapte bună Românie democrată, oriunde vei fi!
Arătîndu-ne fasolea într-un un zîmbet de Buratino fugit de-acasă, Mirciulică şi-a înfoiat biscuiţii ingurgitaţi şi s-a decis, brusc şi dintr-o dată că e cîştigătorul competiţiei...
Şi-n tradiţia elegantă a social democraţiei cu miros stătut de Dîmboviţa, Geoană, de care tocmai am făcut vorbire, a anunţat cu toată gura, în prime-time-ul televiziunilor că o să celebreze momentul, bînd şampanie Magnum! (o fi primit bani ca pentru un spot publicitar?)
Frumos început pentru o (posibilă) preşedinţie social-democrată; pentru o sticlă de şampanie, ipochimenul a plătit dublul sumei pe care o primeşte un pensionar amărît, pentru traiul pe o lună... Fiindcă, deşi Mircică nu ştie asta, probabil, cum nu ştie multe altele, cele mai mici pensii sînt reglementate de OUG nr. 6/2009, privind acordarea pensiei minime garantate, care dacă la 1 aprilie era 300 de lei, de la 1 octombrie a crescut la fabuloasa sumă de 350 de lei...
Dar pînă la urmă, Geoană nu-i decît (autoproclamatul) preşedinte al unor anumiţi români: Vîntu, Patriciu, Hrebenciuc, Vanghelie etc. Şi ce-i pentru aceştia o sticlă de Magnum?
Un fleac!
Deci, e noapte! NOAPTE BUNA, ROMÂNIA!

3 comentarii:

Georgiana spunea...

O sticla de Magnum... S-avem pardon, stimabile, dar o sticla de Magnum nu prea are sens. Magnum e mai multe sticle, da toate are 1.5 litri. Ca o fi Laurent Perrier, ca o fi Dom Perignon sau Veuve Clicquot, ca o fi Jidvei sau Panciu, tot Magnum e. Ca atitia litri are, adica 1.5. Noi sa fim sanatosi. Si sa deschidem sampania de orice fel maine dimineata pentru Base si pentru moaca jigodiilor pesediste si a pacalicilor din "coalitia" lor. Hai noroc!

Unknown spunea...

Un show total. Cu tot ce-i trebuie: zâmbete largi, ţopăieli tâmpe, lacrimi în ochii soţiei emoţionate, icoane, îmbraţişări şi nu în ultimul rând mulţumiri contracandidatului. Mr. G. a demonstrat că "prostănac" este un cuvânt mult prea blând, un alint. Aştept cu mare interes declaraţia în care îşi va recunoaşte infrângerea, poate şi prostia...

ioanv spunea...

Mai exista vreo indoiala pt cineva dintre domniile voastre cam ce fel de social democratie propovaduieste dl M.G.? Pentru dansul este clar ca nici mentinerea unei aparente decente in fata plebei nu mai este un obiectiv. Cinstitele fetze cetitoare ale scriiturii de fata (blog-ul) nu vor uita - asa cum ai scris si tu, Bogdan - cine sunt cei pe care razama spinarea mai sus amintitului Mircea. In aceste conditiuni pretul buteliei la care se face referire nu poate fi decat un mizilic.