sâmbătă, 5 decembrie 2009

ISTORIA SE REPETA

Victor Velculescu mi-a trimis un text interesant, care să mîngîie blajin creştetul PNL-iştilor care îl votează pe Geoană:


Un fost prim-ministru liberal, ros de ambitia de a reveni la putere decide sa vireze o fractiune din partidul liberal mai spre stanga si sa se alieze cu comunistii. Ca urmare liberalii sai umplu tara cu poza lor alaturi de comunisti, colaboreaza cu succes cu acestia la fraudarea alegerilor si astfel incepe o noua perioada in istoria Romaniei. Va suna cunoscut? Era noiembrie, anul 1946.
Liberalul fost prim-ministru era Tatarascu iar noul sau aliat era tanarul partid comunist al lui Gheorghe Gheorghiu-Dej.
Se mentioneaza (mai recent, datorita desecretizarii unor arhive KGB) chiar o vizita pre-electorala a lui Gheorghiu-Dej la Moscova (tot in aprilie... ca Geoana...) de unde a venit cu 1 milion $ cash (direct din manutza lui Stalin) ca sa "stimuleze" castigarea alegerilor.
Mai mult, cuprins de entuziasm, Tatarascu a pus umarul, la Conferinta de la Paris, alaturi de Dej si Patrascanu, la disolutia Romaniei Mari.Recompensa a venit rapid, toti liberalii fiind bagati in puscarie, indiferent de afinitatile lor de stanga sau nu, si lichidati treptat.

DREPT PENTRU CARE, SOLUŢIA RĂMÎNE:


Apropo... nu vă fotografiaţi votul, că nu este voie... riscaţi să vă tociţi nervii, să pierdeţi timpul şi să daţi aiurea banii... În fond, cu un Corel sau un Photoshop puteţi obţine imagini mult mai clare...

2 comentarii:

brod spunea...

cine il ura de moarte pe basescu, la referendum, pentru pacatul ca ar fi spart cdr-ul si ar fi trimis la cimitr pntcd-ul?...

Bogdan Iorga spunea...

Da Bogdan, aşa este. Atunci am votat împotriva lui Băsescu. Pentru că aşa am considerat de cuviinţă la acel moment. De atunci au trecut doi ani iar datele sînt altele. Şi îl susţin, la fel de sincer şi dezinteresat, după cum l-am combătut în 2007.
Apropo... numai morţii nu se-ntorc şi numai boii trag într-o singură direcţie...