vineri, 30 noiembrie 2007

Svastica US Navy

Theres a sign on the wall
But she wants to be sure
Cause you know sometimes words have two meanings.

Led Zeppelin - Stairways to Heaven


De cind anul trecut, Vlad s-a milostivit de ignoranta mea si mi-a aratat Google Earth, am devenit un veritabil homo turisticus cyberneticae. Nu exista ca, macar intr-o seara pe saptamina sa nu-mi iau liber doua-trei ceasuri pentru a flana printre bitii geografici, voios globetrotter al binarului.
Si iata cum pasii m-au purtat, taman in seara asta pe la San Diego unde, nu mica mi-a fost surpriza sa vad mindrete de svastica (ce-i drept flipuita de constructori, de merge mai mult pe calea budismului).

Si, cum soarta-si ride-n pumni de-nvingatori, aflam cum ca respectabila cladire nu-i stabilimentul vreunei organizatii neo-nazi ci, ditamai respectabila baza a US Navy.
Ptiu, drace, gura pacatosului adevar graieste !

2 comentarii:

Alexe spunea...

prietene, nu-ti atribui merite pe care nu le ai. poza respectiva face parte dintr-un *.pps care a fost lansat pe net acum ceva timp. deci lasa abureala cu google earth si bla bla bla. mai bine citeaza sursa .

Bogdan Iorga spunea...

Flacau (ca prieteni nu suntem; in chestiunea asta sunt selectiv),
nu imi atribui merite pe care nu le am.
Nu ma justific in fata ta (ca n-am de ce), numai ca, daca tu faci parte din acea categorie de "office boyz" ce se dau in vint sa primeasca/trimita pps-uri dintr-alea cu invataminte/glume/bla-bla-bla (ca sa te citez), nu extrapola perceptia ta si asupra celorlalti. Ca s-ar putea sa dai chix. Si nu cadreaza la asa mindrete de flecau ca tine, sa fie dat de rusine cind ii este lumea mai draga. La hora, de exemplu, duminica-n amiaza mare, cind dup-o saptamina de munca-n fata pps-urilor lui dragi, sa afle ca mai sunt si alte surse si alte cai.